Suport on-line

2016-12-19T19:51:07+00:00
Registre

Plataforma de consulta on-line d’Ecomundis

Aquesta és la plataforma on-line d’atenció a les seves consultes tècniques o jurídiques en Medi Ambient, Comunicació Sostenible i Responsabilitat Social Corporativa.  Si ho desitja aquí també podrà adreçar la seva sol·licitud de pressupost de serveis d’assessorament, editorials o de comunicació.

En què podem ajudar-li?

Per què utilitzar aquest sistema de consultes?

  • És un sistema on els nostres consultors sèniors donaren resposta directa i puntual a cadascuna de les seves qüestions d’una forma ràpida i ordenada.
  • És lliure d’spam i de les distraccions pròpies dels gestors de correu electrònic habituals, on la comunicació no sempre es troba classificada o no es pot seguir de forma adequada cas per cas o per cada qüestió plantejada.
  • Rebrà notificacions des de support@ecomundis.com, cada cop que donem revisió i resposta a les seves peticions.
Este sistema se encuentra en fase de pruebas. Puede utilizarlo sin necesidad de instalar ninguna aplicación. Es posible que deba actualizarse algún complemento de su navegador de forma automática. Navegadores compatibles:Chrome, Firefox, or Opera

[appear_in]

[wp_support_plus]

Pruébelo gratuitamente sin compromiso

Conozca paso a paso, en nuestra plataforma de gestión on-line, cómo adaptar su Sistema de Gestión a las nuevas versiones de las normas ISO 9001:2015 e ISO 14001:2015. Servicio de atención a sus consultas y soporte guiado del proceso de adaptación SIN COSTE!
e-Management Services, ECOMUNDIS

Productos y Servicios

Contratación de servicios

Premium Area

No esteu identificats.
» Nou usuari
» Has perdut la clau d'accès?

X