Comunication & Sustainability

Estem convençuts de poder satisfer les seves expectatives amb el millor acord i condicions possibles.

Confiança

En Ecomundis han dipositat la seva confiança empreses públiques i privades, petites i grans, havent estat els nostres treballs reconeguts i premiats.

Compromís

El nostre segell d’identitat és la màxima dedicació als nostres clients y el compromís professional amb els treballs desenvolupats.

Eficiència

Busquem la plena satisfacció de les persones que ens encomanen els serveis amb una resposta ràpida i qualificada.

Serveis de consultoria i comunicació de confiança

Comunicació sostenible i efectiva

Els nostres serveis d’assessorament de responsabilitat social corporativa es coordinen des de l’Àrea de Sostenibiliat de la nostra organització.

ACCIÓ SOSTENIBLE

Recognition

Ecomundis ha sido distinguida por la Diputación de Barcelona i el Club EMAS

Reconeixements

Ecomundis ha estat reconeguda per la Diputació de Barcelona en les categories de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i Medi ambient, com una de les millors iniciatives empresarials dels exercicis 2006 i 2007.

Stakeholder

Som experts en estàndars de Responsabilitat Social Corporativa i Medi Ambient

Col·laboracions

Hem estat Stakeholder de l’organisme Global Reporting Initiative des de l’any 2005 fins l’any 2011, prestant els seus serveis per a la confecció i millora de les memòries de sostenibilitat o de triple compte de resultats (econòmic, ambiental i social).

Ens posem al teu servei
Meet Your New Best Friends

Pablo Chamorro
Pablo ChamorroCEO & Founding Shareholder
Més de 20 anys dedicats a l’assessorament a empreses i entitats públiques com a director de projectes i consultor sènior ambiental. En els darrers deu anys, al capdavant d’Ecomundis, ha coordinat la producció de publicacions coorporatives com ara memòries de responsabilitat social i altres productes editorials.
Direcció de projectes 100%
Administració 100%
Vallivana Buenaventura
Vallivana BuenaventuraEnvironmental Auditor
Auditora experta en gestió i regulació mediambiental, coordina des de l’any 2008 les tasques d’administració i assessorament relacionades amb aquestes matèries.

Forma part de l’equip editorial i de redacció de publicacions ambientals.

Gestió Ambiental 100%
Regulacions ambientals 100%
Ambrós Abellana
Ambrós AbellanaCoach & Performance Consultant
Més de 17 anys d’experiència acompanyant a equips per a la millora de la seva efectivitat i rendibilitat. Apassionat pel desenvolupament de les persones i les organitzacions.