march, 2017

24mar9:00 am2:30 pmFeaturedLa perspectiva del Cicle de vida i l’Eficiència energèticaEn la lluita contra el canvi climàtic

more

Event Details

El pròxim 24 de març, ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya S.A serà l’organització amfitriona de les 2es Jornades Inter-empreses Acció Sostenible. Aquest cop, centrades en l’eficiència energètica i en la lluita contra el canvi climàtic com a temàtiques principals.

L’entrada en aplicació de l’Acord de París Cop21, els objectius de la Unió Europea en matèria de reducció de les emissions de CO2, l’actualització de la norma ISO 14001:2015 i l’augment del cost de l’energia, fan que les organitzacions emprenguem un camí decidit en matèria d’eficiència energètica i d’implementació o compra d’energies renovables.

  • Coneixem l’empremta energètica del cicle de vida dels nostres productes i serveis?
  • Quines eines, opcions i ajuts disposem per a treballar amb èxit amb aquests objectius?
  • Com ens poden ajudar les auditories i la gestió energètica?

Amb aquestes incògnites us convidem a les segones Jornades d’Acció Sostenible a l’Empresa, organitzades per Ecomundis i ATLL amb la col·laboració d’AENOR, l’Institut Català de l’Energia de la Generalitat de Catalunya, CIRCUTOR, ACCIONA GREEN i l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic.
Formulari d’inscripció.
Aforament limitat a 100 assistents.

 

Time

(Friday) 9:00 am - 2:30 pm

Location

ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya

Avda. De l’estany del Port, 4

Organizer

Ecomundis InscripciónTel. 937777623 · info@accionsostenible.org · Inscripción en:

ATLL Concessionària de la Generalitat de CatalunyaAvda. De l’estany del Port, 4Dessalinitzadora d'El Prat del Llobregat ITAM

Pruébelo gratuitamente sin compromiso

Bienvenid@ a la plataforma de gestión on-line de Ecomundis! Estamos a su disposición para resolver cualquier consulta o trámite que le pueda surgir en materia técnico-jurídica ambiental. Impulsar y comunicar el desarrollo sostenible de su organización es nuestra principal misión.
e-Management Services, ECOMUNDIS

Premium Area

No esteu identificats.
» Nou usuari
» Has perdut la clau d'accès?