Reglament EMAS & ISO 14001:2015: Requisits i eines de comunicació.

march, 2019

29mar9:00 am2:30 pmReglament EMAS & ISO 14001:2015: Requisits i eines de comunicació.Noves Declaracions Ambientals

more

Event Details

3es Jornades d’Acció Sostenible

El pròxim 29 de març, l’AUTORITAT PORTUÀRIA DE BARCELONA serà l’organització amfitriona a les 3es Jornades Inter-empresa Acció Sostenible que organitza Ecomundis. Aquest cop, centrades en els criteris, requisits i eines de comunicació indicades y recomanades en el marc del Reglament Europeu EMAS i la darrera versió de la norma ISO 14001:2015.

Les noves normes, estàndards i programes relatius a la gestió ambiental, així com les recomanacions i futures regulacions dirigides a l’anàlisis del cicle de vida, la petjada ecològica de productes i organitzacions o fins i tot relatives a la implementació de l’economia circular, plantegen reptes importants en matèria de comunicació. 

Amb aquesta jornada es planteja una proposta i exposició de les eines més efectives i eficients per a la comunicació interna i externa en matèria de sostenibilitat i medi ambient.

Com en altres ocasions la jornada estarà dividida en dues parts,

  1. BLOC  TÈCNIC INTRODUCTORI
    On diferents ponents representants d’organismes i institucions ens presenten els criteris i requisits a aplicables
  2. BLOC DE BENCHMARKING EMPRESARIAL
    On diferents ponents representants d’empreses ens expliquen els seus casos d’èxits i experiències

Durant els pròxims dies us detallarem la relació de ponents i presentacions.

Voldríem comptar amb la vostra participació en aquesta jornada, per a conèixer la teva opinió sobre l’aplicació de l’actual Reglament EMAS i per a facilitar-vos les millors eines i criteris de comunicació, útils tant per a organitzacions certificades ISO 14001:2015 com registrades EMAS

Formulari d’inscripció.
Aforament limitat a 150 assistents.

Time

(Friday) 9:00 am - 2:30 pm

Location

World Trade Center Barcelona

Muelle de Barcelona s/n, edificio Este, 1ª planta, 08039, Barcelona.

Organizer

Ecomundis InscripciónTel. 937777623 · info@accionsostenible.org · Inscripción en:

World Trade Center BarcelonaMuelle de Barcelona s/n, edificio Este, 1ª planta, 08039, Barcelona.El emplazamiento de WTCB es estratégicamente perfecto. Además, el edificio está ubicado en el frente marítimo y en una de las zonas con más encanto del Port Vell de Barcelona. A escasos minutos a pie, encontrará el centro de la ciudad. A 15 minutos en coche llegará al aeropuerto. Asimismo, dispone de múltiples accesos por carretera, tren, metro y transporte público que lo conectan a cualquier punto de la ciudad.

Pruébelo gratuitamente sin compromiso

Bienvenid@ a la plataforma de gestión on-line de Ecomundis! Estamos a su disposición para resolver cualquier consulta o trámite que le pueda surgir en materia técnico-jurídica ambiental. Impulsar y comunicar el desarrollo sostenible de su organización es nuestra principal misión.
e-Management Services, ECOMUNDIS

Premium Area

No esteu identificats.
» Nou usuari
» Has perdut la clau d'accès?