UN REPTE PER A UNA DÈCADA

Des d’Ecomundis volem transformar els desitjos pel nou any que comença, en objectius per a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. 

És per això, que aquest Nadal posem a disposició de les empreses una eina divulgativa dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) dirigida a la plantilla dels treballadors.

Amb el nom “OMPLIM L’ARBRE D’ACCIONS SOSTENIBLES” es pretén donar a conèixer els 17 ODS al personal i, alhora, facilitar la seva participació en la proposta d’accions tant individuals com col·lectives que es puguin aplicar en l’organització. 

ADHESIÓ A LA CAMPANYA I CONDICIONS

Les empreses que desitgin participar en la campanya hauran de sol·licitar la seva adhesió omplint el formulari de la pàgina següent:

https://www.ecomundis.com/Agenda2030

Aquesta comunicació atorga una autorització a l’organització per a la  descàrrega en línia i la impressió d’exemplars de les Plantilles DIN-A3 ODS, així com per la distribució exclusiva als seus treballadors per a usos no comercials ni lucratius.

D’altra banda, per a aquelles empreses que vulguin integrar l’Agenda 2030 a les seves organitzacions, Ecomundis ha creat un Projecte on-line de propostes i seguiment de fites.

Consulta més informació e inscriu-te a la plataforma RightSupply.net d’Ecomundis.

http://www.rightsupply.net/Agenda2030

MÉS INFORMACIÓ

Tel. 93 7777 623
L’equip d’Ecomundis

CAMPANYA AGENDA 2030 · NADAL 2019

MECÀNICA DE LA CAMPANYA

Un cop descarregades les plantilles podreu imprimir el nombre d’exemplars que necessiteu tenint en compte el nombre de treballadors i els arbres que penseu decorar.  Es recomana imprimir un mínim d’un ODS per treballador.

Es lliuren un total de 17 plantilles corresponents a cada ODS que poden ser impreses directament sense cap edició prèvia. 

Es recomana la impressió en cartolina blanca reciclada de gramatge superior a 250 gr, a color i doble cara.

Un cop impreses, retallant i plegant, es pot confeccionar fàcilment una capsa cúbica d’uns 6 centímetres d’aresta amb la grafia de cada objectiu.

La capsa dels desitjos ja està llesta!

ACTIVITAT PROPOSADA

Amb la felicitació de Nadal o comunicat específic previ, l’empresa pot convidar als seus treballadors a decorar l’arbre/s de l’organització amb les “capses de desitjos pel desenvolupament sostenible”. 

Es proposa deixar al costat de l’arbre de Nadal una taula amb les plantilles impreses i un displayer amb les instruccions, de les quals també us adjuntem proposta en un document word. 

Les capses sobrants no emprades, es poden lliurar als fills/es dels treballadors com a retallable per a jugar o ja muntades com a contenidor de caramels o bombons.

Amb posterioritat, les empreses podran integrar les propostes a la seva organització i/o premiar la participació dels treballadors participants. 

NOTA: Li oferim els nostres serveis de disseny, edició
i impressió per a la personalització de la campanya.

Suport

Des d’Ecomundis, amb més de 15 anys de dedicació i knowhow, us plantejem diferents formes de comunicació en matèria de Sostenbilitat, alhora que us proposem la nostra col·laboració i suport.

El nostres clients han estat distingits i guardonats per les Declaracions Ambientals en les que hem participat activament. Un èxit que té molt a veure amb la bona relació, l’atenció i l’estreta col·laboració que establim amb les persones, així com per la nostra experiència en les àrees tècniques mediambientals i d’edició.

Aquesta capacitat de disseny i la creativitat compartida han estat també altres factors importants que us proposem explorar amb nosaltres per a les vostres properes edicions de memòries i materials divulgatius.

Pablo Chamorro
Director de ECOMUNDIS

Serveis

EDICIÓ DE LA DECLARACIÓ AMBIENTAL EMAS

  • ACTUALITZACIÓ DEL DOCUMENT PRE-EXISTENT O CREACIÓ DE NOVES EDICIONS I FORMATS
  • EDICIONS DIGITALS I WEB

IMPULS DE LA COMUNICACIÓ

  • QUADRÍPTIC RESUM DE LA DECLARACIÓ AMBIENTAL / REPORT RSC
  • PRESENTACIONS PPTX CORPORATIVES / 
  • VÍDEO DIVULGATIU A PARTIR DE LA DECLARACIÓ AMBIENTAL

ALTRES CAMPANYES DE COMUNICACIÓ

  • DIVULGACIÓ INTERNA (PERSONAL) I EXTERNA (CLIENTS · USUARIS)
  • GESTIÓ D’INFORMACIÓ I QÜESTIONARIS AMBIENTALS A PROVEÏDORS

AGENDA 2030 I PACTE MUNDIAL

  • LOCALITZACIÓ D’OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE
  • APLICACIÓ dels SDG Compass
  • PACTO MUNDIAL – INFORMES COP I COE
image_print